Onderhuis

“Wij brengen techniek in beeld”

Eén beeld zegt meer dan duizend woorden.
Beelden zijn een belangrijke tool in onze communicatie die ook steeds belangrijker is geworden.

Door de highlights van uw producten in beeld te brengen is in één oogopslag visueel te maken wat uw product onderscheid.
Met visualisatie van 3d ontwerpen brengen wij uw product haar scherp in beeld.

Omdat wij naast verschillende technische tekenpakketten gebruik maken van grafische software pakketten kunnen wij in een heel vroeg stadium van het project uw producten op een unieke manier in beeld brengen. Naast het renderen van modellen naar fotorealistische afbeeldingen kunnen wij bijvoorbeeld ook foto’s aanleveren die direct bruikbaar zijn voor folders, presentaties, drukwerk, banners of spandoeken.

Door de belangrijke onderscheidende eigenschappen van uw product goed in beeld te brengen of extra uit te lichten word uw boodschap heel direct overgebracht. Hiermee kunt u beslissing nemers eenvoudig overtuigen van uw product, of de unieke eigenschappen van uw product, waarmee u zich onderscheid van andere aanbieders.

Door het gecombineerde gebruik van technische en grafische software is het zelfs mogelijk om montage, onderhoudsinstructies of verkoop folders interactief te maken. Afhankelijk van het doel en de doelgroep, kan door iedereen die de stappen volgt het werk uitgevoerd worden volgens de gestelde kwaliteitseisen. Zelfs wanneer montage teams sterk wisselen van samenstelling is het mogelijk om het resultaat constant te houden. Door de documentatie interactief en helder in beeld uit te drukken is deze instructie vorm ook zeer geschikt voor opleiding of andere vormen voor kennis overdracht.

Omdat wij met de modellen die wij zelf maken, of door u zijn aangeleverd, verder kunnen werken kan veel tijd bespaard worden in het traject van product ontwikkeling. Naast de genoemde voorbeelden van toepassingen heeft u vast nog aanvullende vragen voor uw specifieke product of wens. Wij komen graag bij u langs om samen te kijken hoe wij uw producten in beeld kunnen vangen.

Illustrator

ai

Photoshop

ps

Indesign

id